Voedingscentrum

Eerlijk over eten

Project . Voedingscentrum . Werken in een volledig circulaire ingericht kantoorpand.

Het Voedingscentrum informeert over gezonde, duurzame en veilig voeding en helpt consumenten bij het aannemen van een eetpatroon dat hier aan bijdraagt. Bij het Voedingscentrum werken: voedings- en gedragswetenschappers, diëtisten, communicatieprofessionals en mensen met het broodnodige verstand van administratie en ICT.

Voor het Voedingscentrum heb ik al meerdere projecten mogen doen en ben ik daarnaast vaste fotograaf voor een aantal doorlopende activiteiten.

Veel van mijn werk is ook te zien op de website van het Voedingscentrum.

 

Kijk op voedingscentrum.nl

Presenteer uw bedrijf krachtiger met sterke interieur fotografie.

Het Voedingscentrum wilde haar nieuwe kantoor graag krachtig afgebeeld hebben. Het kantoorpand van het Voedingscentrum maakt gebruik van veel circulaire elementen: vloertegels van oude visnetten, klassieke herenhuis deuren voor vergaderzalen, maar ook extra groen door mos aan de muren en lampenkappen met paddenstoelen. Krachtige interieur fotografie van uw bedrijfspand draagt bij aan de  betrouwbaarheid en uitstraling van uw organisatie en merk.

© Sylvester Jimenez

Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen.

Ben je opzoek naar een fotograaf met een persoonlijke benadering, oog voor detail  en professionele en een efficiënte aanpak? Stuur dan een email naar info@sylvester-jimenez.nl of vul het contactformulier in. Ik streef ernaar binnen 48 uur antwoord te geven.

  Interieur fotografie

  Een passende presentatie van jouw organisatie. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en waar de nadruk op moet komen te liggen en adviseer ik op mijn beurt hoe wij jouw bedrijf, merk of product het mooist en krachtigst weer kunnen geven.

  *  project  *  Voedingscentrum

  © Sylvester Jimenez

  Kids & gezond eten

  Een leuk project waarin de kids  .

  * project * voedingscentrum

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun