Renee

‘Dear Cancer, You picked the WRONG woman!’

‘Dear Cancer, You picked the WRONG woman!’

Foto van Renee met haar verhaal over borstkanker. Renee je kan het je bent een sterke vrouw!

“Ik zal mijn haar en borst(en) verliezen” is wat ik dacht. Ook al kunnen ze tegenwoordig een hele hoop opnieuw maken en groeit haar weer aan. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik wilde een aandenken. Iets waar ik met trots op terug kan kijken, iets tastbaars en waar ik kracht uit kan halen.

Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb Sylvester gevraagd voor een krachtig foto.

Ik ben hem ongelooflijk dankbaar dat hij dit voor mij heeft willen doen en ik had niet durven dromen dat ze zo geweldig zouden worden! En ik weet wat hij kan! ‘Dear Cancer, You picked the WRONG woman!’. Daarmee kan ik een mooi statement neerzetten en mijzelf ook op de krachtige, positieve mindset houden!

Sylvester nogmaals héél erg bedankt! Dit is zoveel meer dan een foto!

Renee.

© Sylvester Jimenez
© Sylvester Jimenez

Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen.

Ben je opzoek naar een fotograaf met een persoonlijke benadering, oog voor detail  en professionele en een efficiënte aanpak? Stuur dan een email naar info@sylvester-jimenez.nl of vul het contactformulier in. Ik streef ernaar binnen 48 uur antwoord te geven.

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun

  Portret fotografie

  Een professioneel en sterk portret maakt je cv en je LinkedIn profiel nog persoonlijker en krachtiger. Zorg er dus voor dat je goed herkenbaar, zakelijk en representatief naar voren komt.

  Tijdens een sessie van 1 a 1½ uur op locatie wordt je mooi in beeld gezet. Deze foto(’s) kan je uiteraard voor meerdere doeleinden gebruiken.