Skin+Surgery

Prive kliniek in Den Haag & Bergschenhoek

Project . Skin+Surgery . De serene omgeving komt perfect tot uiting in de fotografie.

Skin + Surgery Clinics is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie. Ze hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, sympathie en inzicht maken ze een behandelplan dat gericht is op jouw dromen. Zij staan voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor niets behoort Skin + Surgery Clinics tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland.

 

Ik verwijs u ook naar Skin-Surgery.nl

Krachtige interieur fotografie voor alle vormen van bedrijfspresentatie.

Zet je bedrijf en merk extra sterk neer met professionele en sfeervolle interieur foto’s. Met mooie en krachtige interieur foto’s geef je je klanten een kijkje in je bedrijf en draag je bij aan je transparantie en betrouwbaarheid. Stijlvol en inspirerend.

Skin+Surgery © Sylvester Jimenez

Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen.

Ben je opzoek naar een fotograaf met een persoonlijke benadering, oog voor detail  en professionele en een efficiënte aanpak? Stuur dan een email naar info@sylvester-jimenez.nl of vul het contactformulier in. Ik streef ernaar binnen 48 uur antwoord te geven.

  Interieur fotografie

  Een passende presentatie van jouw organisatie. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en waar de nadruk op moet komen te liggen en adviseer ik op mijn beurt hoe wij jouw bedrijf, merk of product het mooist en krachtigst weer kunnen geven.

  * project * Skin+Surgery

  Interieur fotografie

  Een passend presentatie van jouw organisatie. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en waar de nadruk op moet komen te liggen en adviseer ik op mijn beurt hoe wij jouw bedrijf, merk of product het mooist en krachtigst weer kunnen geven.

  * project * Skin+Surgery

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun

  Portret fotografie

  Een professioneel en sterk portret maakt je cv en je LinkedIn profiel nog persoonlijker en krachtiger. Zorg er dus voor dat je goed herkenbaar, zakelijk en representatief naar voren komt.

  Tijdens een sessie van 1 a 1½ uur op locatie wordt je mooi in beeld gezet. Deze foto(’s) kan je uiteraard voor meerdere doeleinden gebruiken.

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun