Bevrijdend

100% jezelf zijn

Een nieuw begin, een nieuwe start en een nieuw leven.

Deze fotoshoot stond helemaal in het teken van nieuw: een nieuw begin, een nieuwe start en een nieuw leven. Samen met de klant kozen we voor een groene en ongerepte omgeving die haar karakter en situatie in het leven perfect weer gaf. Een zwangerschapsfotoshoot als geen andere. Die een half jaar later werd opgevolgd door een prachtig familieportret.

Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen.

Ben je opzoek naar een fotograaf met een persoonlijke benadering, oog voor detail  en professionele en een efficiënte aanpak? Stuur dan een email naar info@sylvester-jimenez.nl of vul het contactformulier in. Ik streef ernaar binnen 48 uur antwoord te geven.

  Kinder fotografie

  Van new-born tot een gezinsfoto als kado voor de grootouders met hoogwaardig printwerk als resultaat. Alles op gewenste maten geleverd en passent in het interieur.

  Iedere familiefoto heeft zijn eigen verhaal en ik schrijf graag mee aan jouw familie verhaal door dit middels een foto vast te leggen.

  Portret fotografie

  Een professioneel en sterk portret maakt je cv en je LinkedIn profiel nog persoonlijker en krachtiger. Zorg er dus voor dat je goed herkenbaar, zakelijk en representatief naar voren komt.

  Tijdens een sessie van 1 a 1½ uur op locatie wordt je mooi in beeld gezet. Deze foto(’s) kan je uiteraard voor meerdere doeleinden gebruiken.

  Portret fotografie

  Hier zijn nog wat voorbeelden van wat portretten. zie ook mijn andere projecten

  projecten

  Creativity
  is intelligence
  having
  fun