arrow_back

Motivate the mind . The body will follow

Is mijn motto. Als je gemotiveerd bent en uitdagende, maar realistische doelen stelt, dan ga je het resultaat zonder twijfel terug zien.

Klant
  • Jasper
Programma
  • Krachttraining
Hoogst behaalde doel
  • 30kg afgevallen & het streven naar een sterker postuur.

Sylvester Jimenez

“Mijn trainingen zijn persoonsgebonden en worden aangepast naar jouw specifieke doel(en). Leef en sport vooral bewuster"

Techniek . Postuur
Conditie . Fitheid
Krachttraining
Gewichtsverlies
Functional Training
(Kick) Bokstraining
Revalidatie
Voeding
Video afspelen
M A Y  L I N G

Leeftijd: 53 – Fitness: Fit

Motivate
The Mind
The Body
will follow

Fit en gezond zijn dat wil iedereen.


Maar hoe word je fit en nog belangrijker hoe blijf je fit? Mijn filosofie ziet bewegen als basis voor het optimaal genieten van een gezond en gelukkig bestaan. Iedereen kent de voordelen van sporten en bewegen en toch blijft het soms een obstakel. Veel van ons lijden tegenwoordig een zittend bestaan, op kantoor, maar ook thuis. Zitten wordt het nieuwe roken genoemd en dat is niet voor niets. In de wereld van nu is het dus nog belangrijker om meer beweging onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Met de fiets naar het werk, een avondwandeling na het eten zijn goede eerste stappen naar een gezondere levensstijl. Een actieve en uitdagende training waarbij je het maximale uit jezelf haalt met daarbij het juiste voedingspatroon zal er voor zorgen dat je fitter en gezonder wordt. Het zal een mind change zijn die je ook buiten de training de stimulans zal geven om bewuster te leven.
Video afspelen

Starten met bereiding

Samenwerken aan jouw persoonlijke doel. Afvallen, spiertoning, herstel van een blessure, maar ook goed in shape tijdens en na een zwangerschap. Als personal trainer zal ik je hierin professioneel begeleiden. De ene training is de ander niet en afhankelijk van jouw doel stel ik een gepersonaliseerd programma samen. Een beetje streng doch rechtvaardig en altijd met een lach. Samen bereiken we het gewenste resultaat door zowel lichaamsbeweging als advies over een gezonde leefstijl.