arrow_back

Geen lichaam is gelijk

Samenwerken aan jouw persoonlijke doel. Afvallen, spiertoning, herstel van een blessure, maar ook goed in shape tijdens en na een zwangerschap.

personal coach
  • sinds 2000
locatie
  • Den Haag
intake plannen
s.jimenez
Geen lichaam is gelijk
  • Ons lichaam functioneert door een samenwerking tussen verschillende systemen en stelsels. Zij reguleren het correct functioneren van alles wat we doen of nodig hebben om te bestaan. Allemaal zijn ze actief op het moment dat we bewegen en reageren dus ook allemaal op lichamelijke inspanning.
bottenstelsel . spierstelsel . zenuwstelsel . hart- en vaatstelsel . immuunsysteem . hormoonhuishouding
  • Wanneer we een zittend bestaan hebben, bestaat het gevaar dat zij hun functies vergeten. F“unctioneler sporten helpt het herstellen van het functioneren van al deze systemen en stelsels oftewel; uw lichaam. Dit houdt in dat we alle aspecten van uw gezondheid doornemen, variërend van lichaamshouding, stress- en gewichtscontrole tot aan voeding en persoonlijk fitheidsniveau. Daaruit volgt het kiezen van de juiste trainingsstrategie. Dankzij het reageren van deze functies zal uw stofwisseling versnellen en zullen uw stabiliteit en balans verbeteren. Uw uithoudingsvermogen en spierkracht zullen toenemen waardoor u meer energie heeft zodat dagelijkse bezigheden u makkelijker af gaan en u meer energie overhoud voor leuke dingen. De botdichtheid neemt hierdoor ook toe en zal dus sterker worden. Uiteindelijk zal door dit alles uw stress verminderen en zult u een gezond lichaamsgewicht / samenstelling bereiken en behouden.

Reach another level

wees energieker . gezonder
stressbestendiger & fitter.

Energieker
  • Met sporten verbruik je behoorlijk wat energie, maar daar tegenover staat dat het je ook meer energie oplevert. Je voelt je energieker gedurende de dag en sporten bevordert bovendien je nachtrust.

Gezonder
  • Tijdens het sporten maak je endorfine aan wat je immuunsysteem bevorderd. Sporten maakt je fysiek, maar ook mentaal sterker. Het geeft je concentratie vermogen een boost en bevordert je zelfvertrouwen.

Stressbestendiger
  • Sporten is een hele effectieve manier van stressontlading. Tijdens het sporten maak je endorfine aan, deze stof bestrijdt niet alleen het stresshormoon, maar zorgt er ook voor dat je je gelukkiger voelt. Regelmatig sporten zorgt voor een positievere kijk op het leven.

Fitter
  • Door meer te bewegen en dit onderdeel te maken van je dagelijkse routine word je niet alleen lichamelijk fitter, maar zal je ook beter slapen, je mentaal en lichamelijk beter voelen en het zorgt er voor dat een gezonde leefstijl makkelijker aanneemt en behoud.

Video afspelen

Motivate
The Mind
The Body
will follow

Fit en gezond zijn dat wil iedereen.


Maar hoe word je fit en nog belangrijker hoe blijf je fit? Mijn filosofie ziet bewegen als basis voor het optimaal genieten van een gezond en gelukkig bestaan. Iedereen kent de voordelen van sporten en bewegen en toch blijft het soms een obstakel. Veel van ons lijden tegenwoordig een zittend bestaan, op kantoor, maar ook thuis. Zitten wordt het nieuwe roken genoemd en dat is niet voor niets. In de wereld van nu is het dus nog belangrijker om meer beweging onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Met de fiets naar het werk, een avondwandeling na het eten zijn goede eerste stappen naar een gezondere levensstijl. Een actieve en uitdagende training waarbij je het maximale uit jezelf haalt met daarbij het juiste voedingspatroon zal er voor zorgen dat je fitter en gezonder wordt. Het zal een mind change zijn die je ook buiten de training de stimulans zal geven om bewuster te leven.

MET HET OOG OP DE GEZONDHEID EN HYGIENE DIENT DE KLANT SCHONE SPORTSCHOENEN VOOR IN DE ZAAL TE DRAGEN, SCHONE KLEDING TE DRAGEN EN EEN HANDDOEK MEE TE NEMEN.

personal coach & vormgever van
sylvester jimenez.nl